Rețeta

Home Rețeta

Îți garantăm sănătatea!

 

Eficiența unguentului HemoTreat H a fost demonstrată în timp. Acest unguent a fost testat timp de 50 de ani, iar 97% din persoane au scăpat de aceste afecțiuni, hemoroizi interni, externi ori fisuri anale.

Folosiți acest produs și veți scăpa de aceste afecțiuni fără a fi nevoiți să faceți intervenții chirurgicale ori ligaturare. Cum puteți spune că intervențiile chirurgicale nu sunt dureroase când nici măcar nu putem atinge acea zonă când este inflamată?

Studiul de cercetare realizat la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Medicină a confirmat siguranța produsului și opțiunea unei intervenții chirurgicale a fi ultima soluție.

HemoTreat H este un unguent ce conține substanțe active care întărește peretele vaselor sanguine, ameliorând rapid starea țesuturilor afectate, îndepărtând rapid senzațiile de disconfort sau de durere.

 

De ce folosiți medicamente pentru hemoroizi când puteți utiliza un unguent simplu de aplicat?

 

HemoTreat H conține camfor cu efect analgezic și antiseptic. Este folosit de o lungă perioadă de timp în creme și unguente ca antiseptic, analgezic, antipruritic. Ca un plus fata de celelalte produse, ingredientele active de protecție din HemoTreat H sunt de proveniență naturală: adeps suillus și lanolina.

Adeps suillus are proprietăți net superioare celorlalte ingrediente și uleiul de eucalipt din compoziție are proprietăți similare camforului, având proprietăți antimicrobiene, antiseptice și cicatrizante.

Substanțe active - rețetă

HemoTreat H conține substanțe active ceea ce îl face extrem de eficient.

Peste 97% din cazurile studiului clinic au prezentat ameliorări rapide, iar ulterior în câteva zile dispariția hemoroizilor.

Formula - rețetă

HemoTreat H este rapid absorbit de țesuturi, iar substanțele active acționează imediat.

Poate fi aplicat ca orice unguent și acționează direct asupra țesuturilor afectate. Puterea acestuia stă în substanțele active din formulă dar mai ales în modalitatea inovatoare de combinare a lor.

De lungă durată

Datorită ingredientelor emoliente (lanolină și vaselină) și a celor cu proprietăți antimicrobiene (uleiul de eucalipt) HemoTreat H asigură o întreținere corespunzătoare și protecție eficientă de lungă durată.

În urma testelor de toleranță cutanată, s-a demonstrat că produsul are o toleranță bună, fără efecte adverse.

HemoTreat H vă garantează bucuria fiecărui moment din viața dumneavoastră printr-o rețetă inovatoare patentată la nivel global.

 

HemoTreat H este un produs notificat FDA.

 

Singurul unguent din industrie care evită intervenția chirurgicală.