Doctorul tău

Home Doctorul tău

Ce trebuie să faci pentru prevenția apariției hemoroizilor?

 

Dietă, mișcare, igienă și educație.

 

Când apare o leziune, o cremă eficientă rezolvă problema, dar dacă nu sunteți atenți o nouă leziunea poate apărea oricând! Același efect îl are și HemoTreat H! Tratează hemoroizii în 97% din cazuri, însă depinde de dumneavoastră să preveniți apariția acestora în viitor.

Ce trebuie sa faceți după folosirea unguentului, pentru a scăpa de hemoroizi?

3 lucruri mențin efectele HemoTreat H pe termen lung: Dieta, Mișcarea și Igiena.

Dieta

O parte din cauzele apariției și agravării hemoroizilor e reprezentată de dieta scăzută în fibre, constipația, diarea frecventă și obezitatea.

Eliminarea acestora printr-o dietă adecvată este primul pas pe care trebuie sa îl faceți pentru a evita iritarea țesuturilor și inflamarea vaselor sanguine din zona ano-rectală.

Mișcarea

Există o corelație puternică între apariția și agravarea hemoroizilor cu o stare sedentară prelungită, timpul îndelungat petrecut pe scaun, ridicarea de greutăți neadecvate pregătirii fizice.

Chiar dacă stilul dumneavoastră de viata este unul predispus la acești factori, încercați să echilibrați cu o activitate potrivită în timpul liber.

Igiena

Desigur, igiena este esențială, mai ales în perioada utilizării produsului. Apariția disconfortului în zona anală este primul semn al apariției hemoroizilor. Reduceți riscul de agravare și de infectare printr-o igienă corespunzătoare și o utilizare preventivă a unguentului HemoTreat H!

Trebuie să știți că hemoroizii interni pot ajunge în faze avansate (chiar și până la sângerare) fără să determine dureri.

Combinați cei 3 factori: dieta, mișcarea și igiena cu unguentul HemoTreat H, iar rezultatul va fi permanent.

Accesați blogul HemoTreat H pentru mai multe sfaturi și noutăți