Distribuție

Home Distribuție

Un pacient tratat cu succes, un client constant pentru afacerea ta!

 

Produsul nostru HemoTreat H, are o largă distribuție atât în România, cât și o distribuție internațională în restul Europei, dar și în America, ceea ce demonstrează eficiența unguentului.

 

Partenerii noștri de distribuție națională se află printre cele mai puternice și cunoscute rețele de farmacii: Catena, Sensiblu, Belladonna și Richter, iar cel de distribuție internațională este reprezentat de Amazon, cea mai mare companie de comerț online cu distribuție în America și în Europa.

 

Farmaciile Catena se află pe primul loc în top 5 cele mai mari și puternice rețele de farmacii, cu un total de peste 500 și cu o continuă dezvoltare, numărul lor crescând de la an la an considerabil. În cazul farmaciilor Sensiblu, acestea se află pe locul 2 in top 5, cu un total de peste 400 de farmacii ce acoperă întreaga țară. Următorii parteneri naționali sunt reprezentanți ai grupurilor de farmacii independente și anume: Richter cu peste 120 de farmacii și Belladonna însumând aproximativ 100 de farmacii.

Partenerul nostru de distribuție internațională reprezentat de Amazon oferă șansa locuitorilor din America și Europa să achiziționeze și să utilizeze unguentul Hemotreat H.

Precum se poate observa, relația noastră comercială având în vedere distribuția produsului HemoTreat H nu se limitează doar la rețelele de farmacii mari, ci și la cele independente pentru a putea oferi tuturor șansa de a achiziționa unguentul Hemotreat H !

 

De ce unguentul Hemotreat H a fost avut posibilitatea distribuției naționale și internaționale?

 

Această rețea de distribuție a putut fi realizată datorită faptului că am câștigat încrederea cadrelor medicale și a pacienților suferinzi de hemoroizi prin calitatea acestui produs unic, ca rețetă și eficiență în tratarea acestor afecțiuni dureroase de hemoroizi interni și externi. Produsul a fost prezentat în conferințe medicale atât în Europa cât și în America și s-a bucurat de aprecierea unor profesori medici specialiști datorită inovației rețetei, eficienței tratamentului și a rezultatului din studiul clinic efectuat.

Unguentul Hemotreat H, este comercializat prin cele mai mari lanțuri de farmacii din România, dar și cel mai mare website de comerț internațional Amazon, care ne-au oferit toată încrederea și aprecierea cu scopul de a putea oferi șansa unui tratament eficient tuturor persoanelor care suferă de aceste afecțiuni.